Gemeente Delft

Senior Projectmanagers Gebiedsontwikkeling (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-09-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Marktconform
Senior Projectmanagers Gebiedsontwikkeling (36 uur)
36 uur per week
WO
Projectmanagement

Jouw functie
Jouw functie
Je gaat aan de slag op de afdeling Programma’s en Projecten, de opdrachtnemer van tientallen complexe projecten, processen en programma’s uit het sociale en het ruimtelijke domein. In deze open en uitdagende werkomgeving is de afdeling Programma’s en Projecten je thuisbasis. Van daaruit worden grote externe en interne projecten, processen en programma’s gemanaged zoals de Schieoevers en de Buitenhof. Je maakt deel uit van een sterk, enthousiast en professioneel team. Een team dat zich onderscheidt door het brede werkveld dwars door alle lagen van de samenleving en de gemeentelijke organisatie.

Jouw rol
Je stuurt op een professionele en creatieve manier binnen één gebied grote en complexe projecten en processen aan. Je bent verantwoordelijk voor sturing en verantwoording van de middelen en resultaten. Met je brede kennis, ervaring en persoonlijke impact ben je in staat om verbindingen te leggen en breng je spelers met diverse belangen bij elkaar. Je hebt aandacht voor het verbinden van ruimtelijke, sociale en economische aspecten en hanteert hierbij de Delftse participatiemethode ‘Delfts Doen’.
Je hebt er plezier in om samen met de stad ontwikkelingen tot stand te brengen en je hebt zowel een vakinhoudelijke blik als een helikopterview die verder reikt dan jouw discipline.

Over jou
Je bent een daadkrachtige academicus met een goed gevoel voor bestuurlijke, politieke en sociale verhoudingen. Je hebt ervaring in het motiveren van mensen om samen resultaten te behalen. Met jouw heldere communicatiestijl en overtuigingskracht krijg je op elk niveau partijen op één lijn: intern en extern. Of het nu gaat om een concreet project of om een complex proces.

De functie eisen zijn:
  • Je hebt een WO-opleiding afgerond.
  • Je hebt minstens vier jaar ervaring met het managen van gebiedsontwikkeling.
  • Probleemanalyse is een van je sterke punten.
  • Je bent besluitvaardig en niet bang om initiatief te nemen.
  • Je bent een prima netwerker.
  • Je bent uitstekend in het managen van complexe projecten en processen.
  • Je werkt goed samen met andere professionals en kunt zelfstandig werken.
  • Je bent bestuurlijk sensitief en klant- en servicegericht.
     
Wat we bieden
Wij bieden een divers team met inspirerende collega’s. Persoonlijke groei en ontwikkeling door de uitdagingen en complexiteit in je werk.
Een salaris van maximaal € 5.520,- (schaal 12) bruto per maand – voor de medior projectmanager
en schaal 13 met maximaal € 5.984,- bruto per maand - voor de senior projectmanager.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. Tot slot: Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.
Wij zoeken twee senior projectmanagers gebiedsontwikkeling en twee medior projectmanagers gebiedsontwikkeling.

Contact
Bel voor meer informatie met Bart van der Veer, afdelingshoofd van Programma’s en Projecten, via: 06 5363 4161.

Wij zoeken in totaal twee senior projectmanagers en twee medior projectmanagers gebiedsontwikkeling.

Om te solliciteren kun je uiterlijk 30 september via de ''Solliciteer'' button je motivatie waarin je aangeeft waarom deze functie bij jou past, én je CV waaruit blijkt dat je ervaring hebt binnen in het werken aan projecten, uploaden.

Reserveer de datum
De eerste selectiegesprekken zijn gepland op donderdag 11 oktober 2018.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Bart van der Veer
Telefoon 06 5363 4161

Vestigingsplaats

Solliciteer