Gemeente Delft

Senior projectleider (24 – 36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-12-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Delft Niveau Manager
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 36 Salaris afhankelijk van opleiding en er...
Jouw functie

Je rol
Van projecten in de definitiefase tot de overdracht aan de beheerder: jij geeft sturing aan complexe projecten binnen de gemeente. Denk hierbij aan de aanleg van de Gelatineburg, de stationskap Delft-Campus, grondwateronttrekking, leiding door het midden, renovatie van het hoofdgemaal en transportleiding. Het managen van deze projecten doe je volgens de GROTIK-methode: Geld, Risico, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit. Je onderhoudt namens de gemeente relaties met partners in het project en partijen uit de stad. Ook ondersteun je de interne opdrachtgever, onder andere in het opleveren rapportages en overleggen met het College.

Binnen de afdeling Realisatie is er voldoende ruimte om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld Projectmatig werken, Integraal Projectmanagement (IPM), risicomanagement, het samenwerken met interne en externe stakeholders en het geven van een goed aanbestedings- en contractadvies.

Je werkplek
Voor de komende jaren is de ambitieuze Agenda Delft 2040 opgesteld: een plan om de stad te transformeren tot een schone, hele en veilige stad waar het prettig wonen en werken is. Dat betekent dat er de komende jaren flink in de stad geïnvesteerd wordt en er heel wat projecten op tafel liggen. Om deze prioriteiten uit te voeren, is capaciteit en expertise nodig. Vandaar dat we voor de nieuwe afdeling Realisatie (onder de portefeuille Ruimte en Economie) op zoek zijn naar een ervaren projectleider De afdeling Realisatie richt zich op de realisatie van werken en zichtbare aanpassingen in de openbare ruimte, onder andere door projectmatig onderhoud, gebiedsontwikkeling, investeringsopgaven en initiatieven vanuit de stad.

Over jou

Bij Delft hanteren we drie kerncompetenties: samenwerken, omgevingsbewustzijn en resultaatgerichtheid. Graag zien we deze dan ook in jou terug. Over welke kwaliteiten moet je nog meer beschikken? Je bent energiek en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast weet jij mensen te verbinden om samen resultaten te bereiken. Dat is in jouw functie belangrijk, want als projectleider coach en begeleid je jouw projectteammedewerkers, waarbij je oog hebt voor hun ambities en talenten. Ook fungeer je als vraagbaak en sparringpartner voor collega projectleiders. Het is dus van betekenis dat je een eigen(zinnige) bijdrage durft te leveren.

Andere eisen:
  • Je hebt een afgeronde opleiding WO-opleiding in de richting van Civiele Techniek of management.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het beheersen van het samenspel met diverse stakeholders.
  • Je hebt ervaring met diverse contractvormen (D&C/RAW/Bouwteam) en aanbestedingsstrategieën.
  • Je hebt ervaring met teamontwikkeling.

Wat we bieden

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.520,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 12).
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Nieko Kamping (Afdelingshoofd Ruimte en Economie) via telefoonnummer 52 73 93 76.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 4 januari 2019 via de 'Solliciteer' button.
De eerste gesprekken vinden plaats op 9 januari 2019

Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Nieko Kamping
Telefoon 06 52739376

Vestigingsplaats

Solliciteer