Gemeente Delft

Senior adviseur Verkeer & Vervoer - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-07-2018 Functiecategorie Planologie / Ruimtelijke ordeni...
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 4.859,-
Je werkplek
Delft blijft groeien. In de komende twintig jaar komen er alleen al 15.000 nieuwe woningen en 10.000 arbeidsplaatsen bij. Dat is ontzettend positief. Maar dat betekent ook dat er een taak voor ons is weggelegd: ervoor zorgen dat het prettig studeren, werken en wonen is in Delft. De afdeling Advies Ruimte & Economie zorgt hiervoor. Zo’n 35 betrokken, enthousiaste adviseurs werken hier aan allerlei onderwerpen: van stedenbouw tot duurzaamheid en van toerisme tot parkeren. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de stad.

Je rol
Jij speelt een grote rol in Delft bereikbaar houden voor iedereen. Kunnen we het gebruik van deelauto’s stimuleren? Op welke locaties zijn er meer of minder parkeerplekken nodig? Hoe zorgen we ervoor dat het openbaar vervoer gesmeerd loopt en bewoners geen moeilijkheden ervaren als zij zich al fietsend door te stad verplaatsen? Jij verzint oplossingen voor de diverse verkeersvraagstukken, waarbij de nadruk ligt op de fiets. Soms doe je dit alleen, andere keren werk je samen met de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, overheidspartners en partners in de stad. Alle kennis en ervaring die je afgelopen jaren hebt opgedaan, komen samen in deze functie. Je zet binnen het werkveld verkeer & vervoer inhoudelijke lijnen uit en weet trends en innovatieve ontwikkelingen in het vakgebied door te vertalen naar Delft. Ook werk je samen met andere adviseurs en projectleiders aan grootschalige gebiedsontwikkelingen.

Over jou
Het werkveld Verkeer & Vervoer ken jij op je duimpje, net als het ruimtelijke/economische beleid en de -opgaven die daarbij komen kijken. Zit er complexiteit in gebiedsontwikkelingen? Jij doorziet het gelijk. Je bent zelfsturend, maar kunt ook proactief samenwerken met collega’s van jouw eigen en andere afdelingen. Verbindingen met strategische partners leg jij zo. Het hokje ‘goede sociale vaardigheden’ kan bij jou dan ook direct worden afgevinkt. Als laatste ben jij verantwoordelijk, kun je out of the box denken en heb je een vaardige pen.

Andere eisen:
  • Je hebt WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met (politieke) besluitvormingsprocessen.

Wat we bieden
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.859,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11). Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Michiel Visser (senior adviseur Ruimte & Economie) via telefoonnummer 06 22 57 39 49.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv vóór woensdag  29 augustus  2018 via de 'Solliciteer' button. Eerste gespreksronde is gepland in de week van 3 september en tweede in de week van 10 september.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Planologie / Ruimtelijke ordening
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Michiel Visser
Telefoon 06-22573949

Vestigingsplaats

Solliciteer