Gemeente Delft

Projectsecretaris (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-09-2018 Functiecategorie Secretarieel / Office Managemen...
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 3.376,- bruto bij ee...
Jouw functie
Je gaat aan de slag op de afdeling Programma’s en Projecten, de opdrachtnemer van tientallen complexe projecten, processen en programma’s uit het sociale en het ruimtelijke domein. In deze open en uitdagende werkomgeving is de afdeling Programma’s en Projecten je thuisbasis. Van daaruit worden grote externe en interne projecten, processen en programma’s zoals de Schieoevers en de Buitenhof gemanaged.

Jouw rol
Samen met de projectmanagers en de projectteams werk je aan grote en complexe projecten die nog vele jaren impact hebben op de stad. Jouw focus ligt op ondersteuning van de projectmanager en hiermee het project. Je verzorgt in de backoffice onder meer de communicatie, bewaking en planning van overleggen en vastlegging van projectdocumenten zoals voortgangsrapportages. Je zorgt ervoor dat de basis van het project op orde is en dat de communicatie over het project professioneel en transparant verloopt. Omdat je ondersteunend werkt aan verschillende projectmanagers met andere werkwijzen, verwachten wij van jou dat je flexibel en stressbestendig bent. Projecten kennen hectische en rustiger periodes waardoor je soms buiten de kantoortijden extra uren moet werken.

Over jou
Je bent leergierig en gedreven. Je hebt talent voor plannen en organiseren en je bent sterk in alle vormen van schriftelijke communicatie. Van e-mails beantwoorden tot het opstellen van opdrachten en het redigeren van belangrijke documenten. Je kunt gemakkelijk schakelen en communiceert even makkelijk met managementteamleden als met uitvoerders op de bouw of met de bewoners.

De functie eisen zijn:
  • Je denkt en werkt op MBO+ niveau
  • Je hebt al eerder in een bestuurlijke omgeving gewerkt.
  • Je werkt goed samen met andere professionals én je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent digitaal aangelegd en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent klant- en servicegericht.
  • Je werkt met plezier met externe partners samen en je kunt goed netwerken.
  • Je weet mensen te verbinden.
  • Je hebt een vakinhoudelijke blik maar ook een helicopterview.

Wat we bieden
Een diverse, uitdagende functie in een inspirerend team met fijne collega’s.
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.376,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 8)
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft.
Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Bel voor meer informatie met Bart van der Veer, afdelingshoofd van Programma’s en Projecten, via 06 5363 4161.

Om te solliciteren kun je uiterlijk 26 september via de 'Solliciteer' button je motivatie waarin je aangeeft waarom deze functie bij jou past, én je CV waaruit blijkt dat je ervaring hebt binnen in het werken aan projecten, uploaden.

Reserveer de datum
De eerste selectiegesprekken zijn gepland op maandag 8 oktober 2018.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Secretarieel / Office Management / Personal Assistant
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Bart van der Veer
Telefoon 06 5363 4161

Vestigingsplaats

Solliciteer