Gemeente Delft

Medior communicatieadviseur (Delft Support) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-08-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris maximaal € 4225,- bruto bij een...
Medior communicatieadviseur (Delft Support)

32 uur per week HBO Communicatie / marketing / PR

Jouw functie

Je rol

Alle communicatieadviseurs hebben een eigen aandachtsgebied. Jouw specialisatie wordt de interne en externe communicatie van Delft Support: een uitvoeringsorganisatie van de gemeente die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning. Je levert hiervoor analyses, geeft (strategisch) advies en maakt communicatiemiddelen. Dit doe je altijd in het verlengde van een senior communicatieadviseur. Geen zorgen dus, we gooien je nooit zomaar in het diepe. Delft Support is jouw grootste taak. Al kan het zijn dat, wanneer het rustiger is of een collega ziek wordt je ook wat anders oppakt. Bijvoorbeeld op het gebied van de omgevingswet, gebiedsontwikkeling of veiligheid.

Je werkplek
Wat doet een gemeente eigenlijk allemaal? Niet elke Delftenaar kan alle taken opnoemen. En misschien weten twee collega’s van verschillende afdelingen niet eens van elkaar wat ze doen. Het team Communicatie brengt daar verandering in. Zij informeren en betrekken inwoners, eigen medewerkers en andere betrokkenen bij het werk van de gemeente.

Over jou

Waar moet je aan voldoen om deze functie te kunnen vervullen? Allereerst ben je energiek en heb je een hands-on mentaliteit. Je hebt ervaring met (complexe) projecten en weet hier altijd een uitdaging in te vinden. Positief, dat ben je dus. Ook ben je flexibel. Dat moet ook wel, want het ene moment heb je een teamoverleg met iedereen van Communicatie, het andere moment werk je een volledige dag bij Delft Support.

Andere eisen:
  • Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau en bent afgestudeerd in de richting Communicatie.
  • Je hebt minimaal 3 jaar (aantoonbare) ervaring in een vergelijke functie.

Wat we bieden
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4225,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10).

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Paula Legen (Hoofd Communicatie) via telefoonnummer 06 52 73 86 97.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv vóór maandag 20 augustus 2018 via de 'Solliciteer' button.

reserveer de datum:
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 24 augustus.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Delft, Communicatieadviseur, Communicatie, Adviseur

Contactgegevens

Contactpersoon Paula Legen
Telefoon 06 52 73 86 97

Vestigingsplaats

Solliciteer