Gemeente Delft

Medewerker bereikbaarheid en verkeerszaken (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 08-10-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 3.805,- bruto
Medewerker bereikbaarheid en verkeerszaken (36 uur)

Jouw Functie:

Je werkplek

De crisis, die ligt nu gelukkig in het verleden. De economie is aangetrokken en steden zijn weer in ontwikkeling. Zo ook Delft. Er liggen flinke plannen op tafel, waaronder de voorbereiding en/of uitvoering van grote infrastructurele werken. Als Coördinator bereikbaarheid speel je hier een grote rol in. Om alles op rolletjes te laten verlopen, werk je samen met diverse partijen. Dat kunnen collega’s zijn van jouw eigen afdeling Beheer Openbare Ruimte. Maar je werkt bijvoorbeeld ook nauw samen met collega’s van de afdeling Realisatie (uitvoering van grote projecten) of de beleidsafdeling Ruimte Advies. Hun specialisatie? Het formuleren van het beleid, waaronder ook het verkeersbeleid. Ook heb je contacten met externen, van openbaar vervoersorganisatie tot aannemers en particulieren.

Je rol
Bouwen, wegwerkzaamheden, verkeersomleidingen, kleine verhuizingen… Ze hebben allemaal invloed op de bereikbaarheid. Jij, als medewekerker bereikbaarheid en verkeerszaken, inventariseert alle werkzaamheden en aanpassingen in de openbare ruimte. Je toetst deze met betrekking tot de bereikbaarheid. Kunnen ze plaatsvinden? Jij beoordeelt en adviseert wanneer en onder welke condities. Ligt er na jouw oordeel een plan op tafel? Dan informeer je het bestuur. Ook communiceer je met de stad wat voor stremmingen zij kunnen verwachten.
Daarnaast adviseer je het bestuur over operationele en soms ook beleidsmatige aspecten van verkeer en vervoer. Je toetst het verkeersbeleid en past het toe. Zo neem je, realiseer je en bewaak je verkeersbesluiten. Je behandelt vragen in 50 km/u-gebieden en werkt aan een optimale verkeersflow door verkeersstromen te evalueren en te onderzoeken, en maatregelen te nemen als bebording en bewegwijzering. Je voert verkeersprojecten uit, zoals het bepalen van halteplaatsen en beheer je de voorzieningen die daarvoor nodig zijn.

Over jou

Verkeerskundige kennis: die heb je. In de verkeersbewegingen in Delft zal je dan ook snel goed inzicht krijgen. Daarnaast heb je een goed beoordelingsvermogen en neem je altijd de verantwoordelijkheid over jouw beslissingen. Communiceren doe je helder en standvastig. Als laatste ben je precies en klantgericht en kun je goed samenwerken met allerlei partijen. Collega’s, externe partijen, burgers… Het is voor jou geen enkel probleem.

Andere eisen:
  • Je hebt HBO- verkeerskunde of een vergelijkbaar werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je kent Delft of bent snel in staat om de verkeersstromen in Delft te kennen.
  • Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.805,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9).

Wat we bieden

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Contact: 

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Hans van Belle (Hoofd Beheer Openbare Ruimte) via telefoonnummer 06 53 98 65 78.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 28 oktober 2018 via de 'Solliciteer' button.
De eerste selectiegesprekken zijn gepland op vrijdagmiddag 2 november 2018.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Delft. Laat zien wat je kan

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.


Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Hans van Belle
Telefoon 06 53 98 65 78

Vestigingsplaats

Solliciteer