Gemeente Delft

Inspecteur Openbare Ruimte (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-12-2018 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 3.376,- bruto bij ee...
Jouw functie

Je rol
Samen met vijf andere Inspecteurs Openbare Ruimte voer jij binnen de werkvelden van de afdeling de regie als het gaat om het toezicht houden en handhaven van de leefbaarheid in de stad. De ene dag sta je in uniform en ben je bezig met operationele werkzaamheden in de stad. Het andere moment geef je coaching en begeleiding aan 20 controleurs waar jij het eerste aanspreekpunt voor bent. Je hebt contact met burgers en ondernemers en controleert of er geen ongewenste of gevaarlijke situaties in de openbare ruimte plaatsvinden. Je kunt het wel raden: geen enkele dag is hetzelfde.

​​​​​​Je werkplek
Ons werk stopt niet bij de voordeur van het Stadskantoor. De hele stad hoort natuurlijk bij de verantwoordelijkheid van de gemeente Delft. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en in het weekend vertrouwen wij op onze afdeling Toezicht & Handhaving.

Over jou
Jij bent je bewust van de verantwoordelijkheden die bij jouw functie horen. De verantwoordelijkheid voor de controleurs aan wie je leidinggeeft, voor de teamleider aan wie je rapporteert, voor de gemeente waarvoor je werkt en voor de burgers voor wie jij de orde bewaart. Je toont initiatief, je werkt graag met mensen en hecht waarde aan de impact die jij met jouw werkzaamheden kunt hebben. Je kennis is actueel.

Andere eisen:
  • Je hebt een afgeronde MBOniveau 4-opleiding of een vergelijkbare combinatie van opleiding en werk;
  • Je beschikt over meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen het domein Toezicht & Handhaving;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde BOA-opleiding en een rijbewijs B;
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde administratie- en behandelsystemen;
  • En je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat we bieden
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.376,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 8). Voor de functie geldt een aanvullende toeslag onregelmatige dienst en een aanvullende coördinatie toelage. Na een tijdelijke aanstelling van 1 jaar is er zicht op een vaste aanstelling.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. Je werkt vanuit ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Wil jij meer informatie voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Jeroen Molenaar (senior Vergunningen,Toezicht & Handhaving) via telefoonnummer 06 22 99 67 84.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en CV via de 'Solliciteer' button.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jeroen Molenaar
Telefoon 06 22 99 67 84

Vestigingsplaats

Solliciteer