Gemeente Delft

Controleur Openbare Ruimte - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-12-2018 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris afhankelijk van leeftijd, oplei...
Jouw functie

Jouw rol

Je speelt een belangrijke rol in het leefbaar houden van onze prachtige stad bij het handhaven van de gemeentelijke regelgeving. Bijvoorbeeld het gebruik van de openbare ruimte, evenementen, als jongeren overlast veroorzaken of bij het dumpen van afvalstoffen. Bovendien ben je vraagbaak voor onze vele toeristen (een half miljoen!). Een afwisselende baan met veel contacten met de meest uiteenlopende mensen.

Jouw werkplek

Je gaat werken bij de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Delft is je werkplek, van de binnenstad tot recreatiegebied de Delftse Hout. In uniform en op je mountainbike doorkruis je de stad. Samen met een team van 30 collega’s, ben je enthousiast en gemotiveerd om Delft schoon, heel en veilig te houden. Zelden zit je achter een bureau, hooguit voor wat administratie.

Over jou

Je profiel
Je bent iemand met natuurlijk gezag die kan overtuigen. Zelfverzekerd en goed bij conflicten. Maar ook klantgericht en dienstverlenend. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken. En natuurlijk is je conditie prima. Werken in rooster is geen probleem, net als diensten in het weekend of ’s avonds tot 00.00 uur.

Verder heb je:
  • Een MBO-diploma  bij voorkeur in het domein Toezicht en/of Handhaving;
  • Je BOA-diploma en /of actuele certificaten permanente her- en bijscholing;
  • Relevante ervaring in de handhaving;
  • Rijbewijs B;
  • Daarnaast spreek je Engels en redelijk Duits.
   
Wat we bieden

Je salaris is, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, maximaal € 2.986,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 7). Na kantoortijd geldt een onregelmatigheidstoeslag.

Je werkt in een sportief uniform en verricht je werkzaamheden grotendeels op je eigen  mountainbike.  Een medische- en sportkeuring maakt onderdeel uit van de procedure.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. Tot slot: Je werkt vanuit ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. 

Delft. Laat zien wat je kan

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact

Voor meer informatie neem je contact op met Jeroen Molenaar (06-2299 6784), seniormedewerker Toezicht en Handhaving.  

Om te solliciteren kun je via de 'Solliciteer' button jouw motivatie en CV uploaden.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in. 
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jeroen Molenaar
Telefoon 06 22 99 67 84

Vestigingsplaats

Solliciteer