Gemeente Delft

Contractbeheerder op beheerwerkzaamheden (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 06-07-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 4.225,-- bruto
Contractbeheerder op beheerwerkzaamheden (36 uur)

Jouw Functie: 

Je werkplek
Het dagelijks functioneren van de stad, dat ligt in de handen van de afdeling Beheer Openbare Ruimte. Daar komt nogal wat bij kijken: instandhouding, beheer, onderhoud ...
Diverse assets werken hieraan mee. Denk maar eens aan de diverse taken als schoon, onkruidbestrijding en onderhoud straatmeubilair van de asset Gebiedsbeheer en Leefbaarheid of de openbare verlichting van Technische systemen. Ondertussen zorgt Civiel voor wegenbeheer en kunstwerken en gaat de asset Groen aan de slag met boomonderhoud en cultuurtechnisch onderhoud.

Je rol
Als Contractbeheerder speel jij een belangrijke rol binnen de afdeling. Want alle onderhoudscontracten die voortkomen uit bovenstaande werkzaamheden moeten natuurlijk worden beheerd. Worden de contractvoorwaarden wel goed nageleefd? En is de kwaliteit van de opgeleverde diensten optimaal? Jij geeft jouw vakinhoudelijke en technische beoordeling. Daarnaast geef jij regelmatig advies over de inhoud en vorm van beheercontracten, maar ook over de samenhang van alle werkzaamheden. Als laatste voer je (ook financiële) administraties en correspondentie over de toezichtstaken.

Over jou:

Jij bent de stressbestendige, resultaatgerichte en geordende persoon die we zoeken.
Je bent verantwoordelijk en komt jouw gemaakte afspraken na.
Je kunt goed plannen en organiseren – en weet hierbij welke werkzaamheden prioriteit hebben.
Daarnaast kun je goed omgaan met belangentegenstelling, want het zou zomaar kunnen dat voor of tijdens de werkzaamheden blijkt dat de diverse in- en externe stakeholders grote tegenstrijdige belangen hebben.

Andere eisen:
  • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding in de richting van Civiele- of Cultuur Techniek en hebt deze aangevuld met vaktechnische certificaten.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met directievoering op contracten.
  • Je hebt kennis van bestekregelgeving en -systematiek.
  • Je hebt ervaring met beheertaken in de openbare ruimte.

Wat we bieden:

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.225,-- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10).
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof.
Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact:

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Hans van Belle (hoofd Beheer Openbare Ruimte) via telefoonnummer 06 53 98 65 78.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en CV via onderstaande 'Solliciteer' button.

Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Hans van Belle
Telefoon 06 53 98 65 78

Vestigingsplaats

Solliciteer