Gemeente Delft

Civieltechnisch adviseur (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 08-10-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal €4.225,- bruto bij een...
Civieltechnisch adviseur (36 uur)

Jouw functie
Je werkplek
Wat de afdeling Beheer Openbare Ruimte doet, hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. De naam spreekt voor zich. Als Civieltechnisch adviseur kom je binnen deze afdeling te werken, onder de asset Civiel. Hier werkt een gedreven team onder leiding van de assetbeheerder aan het behoud van kunstwerken, kademuren, ondergrondse infrastructuur en wegen.

Je rol
De voorzieningen die we hierboven noemden, die vallen dus onder jouw beheer. Jij zorgt ervoor dat ze zowel op korte termijn als op lange termijn blijven functioneren. Hoe je dat doet? Je initieert regelmatig inspecties om de kwaliteit te laten controleren. Is er een mankement? Of is er onderhoud nodig? Dan bepaal jij welke maatregelen er genomen moeten worden en zorg je ervoor dat ze worden uitgevoerd. Soms betekent dat een meerjarenplan opstellen, soms een snelle schakeling met een externe partij om dagelijkse gebreken te fixen. Bij jouw werkzaamheden horen ook de planning, een goede ordening van de werkzaamheden, de opdrachtformulering, het contractbeheer en de budgetbewaking. Overige werkzaamheden die binnen jouw pakket vallen: het adviseren over (beleids)voorstellen en ontwerpen, het schrijven van een beheerplan en het afhandelen van meldingen, klachten en verzoeken.

Over jou
Creatief, zelfstandig, kostenbewust, probleemoplossend, commercieel, overtuigend, omgevingsbewust… Het is slechts een greep uit de competenties die we aan jou kunnen toewijzen. Je staat stevig in jouw schoenen en neemt verantwoorde beslissingen. Die drive komt niet zomaar ergens vandaan: jij snapt dat het gaat om een goed functionerende stad waarin de voorzieningen veilig en functioneel zijn.

Andere eisen:
  • Je hebt een HBO-diploma Civiele techniek.
  • Je hebt circa 5 jaar ervaring in het beheer van civiele voorzieningen (van wegen tot en met kunstwerken).
  • Je hebt ervaring met de vertaling van beleidsdoelen naar uitvoering en ervaring met de coördinatie van werkzaamheden van betrokken partijen binnen een opdracht.
  • Je bent bekend met relevante werk- en regelgeving in het vakgebied.

Wat we bieden
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.225,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10).
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Hans van Belle (Hoofd Beheer Openbare Ruimte) via telefoonnummer 06 53 98 65 78.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 28 oktober 2018 via de 'Solliciteer' button.

De eerste selectiegesprekken zijn gepland op vrijdagmiddag 2 november 2018.

Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Hans van Belle
Telefoon 06 53 98 65 78

Vestigingsplaats

Solliciteer