Gemeente Delft

Bestuursassistent, adviseur van de wethouder (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-09-2018 Functiecategorie Politiek / Beleid
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 4.225
Bestuursassistent, adviseur van de wethouder (36 uur)

Jouw functie

Je werkplek
Je werkt bij de afdeling Besturing. De afdeling bestaat uit de teams communicatie, strategie en bestuursondersteuning, waar de bestuursassistenten onder vallen. Het team adviseert het college van B&W en ondersteunt het stadsbestuur in hun dagelijkse werkzaamheden.

Je rol
Jij bent de bestuursassistent – en dat betekent dat je de verbindende factor tussen het bestuur en de organisatie bent. Hoe jij ervoor zorgt dat de banden altijd aangehaald zijn? Je hebt goed contact met verschillende beleidsafdelingen. Met hen overleg je de verschillende wensen en doelen van de bestuurders. Maar je doet nog meer. Je bent sparringpartner van de bestuurders, je bewaakt de wensen en doelen van de wethouder (en vertaalt deze naar de organisatie) en ondersteunt en adviseert, samen met het team van bestuursassistenten, het College van B&W. Ook deel je informatie met woordvoerders en let je op dat de kwaliteit en het aanleverproces van college- en raadstukken tiptop in orde is.

Over jou
Wie ben jij? Jij bent een verantwoordelijke, enthousiaste adviseur met politiek-bestuurlijke sensitiviteit en beschik je over een goed analytisch vermogen. Daarnaast ben je communicatief sterk en vind je het leuk om samen te werken.
Je bent een generalist en je maakt je snel dossiers eigen, zowel binnen het fysieke, als ook het sociale domein. Uiteraard ben je, proactief, klantgericht, dienstverlenend en zakelijk tegelijkertijd.

Andere eisen:
  • Je hebt een WO-opleiding afgerond en beschikt daardoor over academisch werk- en denkniveau
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om regelmatig ’s avonds te werken
  • Ervaring bij een gemeentelijke of politieke organisatie is een pré

Wat we bieden
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.225,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10).
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer button drukt? Neem dan contact op met Thomas Andriessen (Afdelingshoofd Besturing) via telefoonnummer 015 26 02 944.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv vóór 28 september 2018 via de ''Solliciteer'' button.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 41.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Politiek / Beleid
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Thomas Andriessen
Telefoon 015 26 02 944

Vestigingsplaats

Solliciteer