Gemeente Delft

Adviseur Facilitaire Zaken (36 uur) - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 06-06-2018 Functiecategorie Facilitair Beheer
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 5.188,-
Je werkplek
We heten je graag welkom op de afdeling Vastgoed& Facilitair, die bekend staat om zijn informele en goede atmosfeer. Hier is al een aantal jaren terug een succesvolle koers ingezet om operationele taken op facilitair gebied uit te besteden waardoor we onze aandacht meer kunnen richten op strategisch en tactisch adviseren. Het verduurzamen van ons vastgoed staat centraal in ons beleid, evenals het tot stand brengen van gebiedsontwikkelingen en de zorg voor goede huisvesting en facilitaire voorzieningen voor ons personeel.

Je rol
Er wacht je een verantwoordelijke taak. Je gaat in samenwerking met andere adviseurs adviezen geven over de meest uiteenlopende facilitaire zaken, van schoonmaak tot beveiliging, van kantoormeubilair tot catering. Je wordt een steunpilaar voor de directie, het management en de organisatie als het gaat om facilitaire en huisvestingsvraagstukken. Daarnaast beheer je contracten en dienstverleningsovereenkomsten (DVO’s), lever je een bijdrage aan toekomstgerichte verandertrajecten en laat je geregeld strategische en tactische beleidsvoorstellen opstellen.  

Over jou
Je bent een geboren adviseur. Een autoriteit op je vakgebied. Je dwingt respect af door je kennis en je aanwezigheid. Men wil graag naar je luisteren en jij kunt zelf ook naar anderen  luisteren. Initiatief tonen, daar stap je niet voor uit de weg. En voor samenwerken en netwerken ook niet. Je brengt een frisse blik op zaken naar binnen en hebt oog voor vernieuwing.

Andere eisen:
  • Een HBO/WO werk- en denkniveau en een afgeronde studie op het gebied van facility management, aangevuld met kennis van wet- en regelgeving. 
  • Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare functies op strategisch/tactisch niveau.
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met complexe facilitaire processen en (toepassing) van diverse contractenvormen.
  • Ervaring met het opstellen en uitvoeren van (Europese) aanbestedingstrajecten, projectenprogramma’s en beleidsnotities.
  • Bereidheid om ons team en onze werkwijzen te blijven verbeteren. En jezelf.
     
Wat we bieden
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.188,-- bruto per maand (schaal 11A) bij een 36-urige werkweek.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.
Tot slot:

Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Klaas Mast (afdelingshoofd Vastgoed & Facilitair) via 06 53 93 20 14.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 25 juni 2018 via de 'Solliciteer' button.

De eerste gespreksronde is in de week van 2 juli en de tweede gespreksronde in de week van 9 juli 2018.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Facilitair Beheer
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Delft, Fulltime, Facilitair medewerker, Facility management.

Contactgegevens

Contactpersoon Klaas Mast
Telefoon 06 53 93 20 14

Vestigingsplaats

Solliciteer